Tuesday 18 August 2015

Trucs Om een Mobiele Website te ontwikkelen die het gevoel van een Native App geeft

Native apps hebben nog steeds een niche, hoewel smartphones erkenning over de hele wereld hebben verworven. Nu mobiele innovatie heeft gezorgd voor een innovatieve doorbraak in de wereld van de technologie zijn er veel websites gebruikers die vragen naar een ervaring die aanvoelt als een mobiele app.




Hier zijn een paar trucs om een mobiele website te laten voelen als een native app:
Gebruik het concept van momentum scrollen:
Momentum scrollen wordt meestal gebruikt in mobiele ontwerpen waardoor je het gevoel krijgt van een native app.Middels dit concept wordt de gebruikerservaringgemakkelijker.
 Momentum scrollen vind plaats met slechts een kleine vinger beweging waardoor de webpagina zal gaan scrollen zonderal te veel inspanning.
Bekijk ook:
De sleutel om Hoge Kwaliteit Mobiele Apps te Ontwikkelen  
Presterende animaties:
Er waren JavaScript animaties waar eerder over werd aangeklaagd omdat die traag bleken te zijn op zwakkere mobiele CPU's.Vandaag de dag, met de mobiele browser ondersteuning, is het heel handig om CSS3 animaties te betrekken in mobiele websites, zonder je zorgen te maken over de laadsnelheid. Echter, de animaties hoeven niet traag te zijn om de website het gevoel van een native app te geven.
Touch stats buttons:
Om het gevoel van een native app te versterken op uw website, moet u ervoor zorgen dat de knoppen gebruik maakt van aanraak statistieken, wat inhoudt dat de knoppen onmiddellijk reageren op aanraking van de gebruiker.Dit zal een visuele indicatie verschaffenvan wat er gebeurt op het web. Wanneer er op een bepaalde link wordt geklikt en actieve toestand wordt gebruikt is dit een uitstekende web property. Dit is één van de weinige mogelijkheden van native app die in mobiele websites kunnen worden opgenomen.
Overflow property moet worden ingesteld voor divs:
Dit wordt vaak genegeerd door de meeste ontwerpers; daarom is het belangrijk dat alle dergelijke divs direct kunnen scrollen door aanraakgebeurtenissen. Dit kan worden gedaan door het instellen van een CSS-eigenschap voor alle moderne browsers om het gevoel van een native app te versterken.
Volg deze hierboven genoemde punten en krijg het gevoel van een native app.
Bekijk meer informatie over de Freelance Mobiele Applicatie Ontwikkeling, iPhone Application Ontwikkeling en Responsive Design Specialist. De expertise van de auteur wordt echt gewaardeerd door kijkers. 

1 comment:

  1. Very good points you wrote here..Great stuff...I think you've made some truly interesting points.Keep up the good work. website responsive maken

    ReplyDelete