Tuesday 8 December 2015

Zit je te denken aan een mobiele app voor je Ecommerce website? … Ga ervoor

Mobiele apps spelen een grote rol in het genereren van winst over investeringen in e-commerce online stores wereldwijd. Tegenwoordig heeft iedere consument een smartphone, een tablet of andere mobiele apparaten. Het is nu dus noodzakelijk om dit mobiele publiek van dienst te zijn. Volgens een onderzoek zijn er meer mensen die shoppen via hun mobiel dan via desktops. Smartphones hebben het gemakkelijker gemaakt voor gebruikers om te browsen of online te shoppen, ook wanneer zij onderweg zijn. Dit maakt dat het platform nog populairder en handiger wordt. Het is noodzakelijk geworden voor Ecommerce stores om hun voordeel te doen met deze nieuwe trend. Ze kunnen er het beste van maken door simpelweg een app te maken.


Er zijn echter een paar dingen waar men rekening mee moet houden als het gaat om het ontwikkelen van een app voor een Ecommerce store;
·         Moedig klanten aan om mobiel te gaan
·         Het verlenen van excellente gebruikservaring via een app is de sleutel.
Creëer een app die begrijpelijk is en gemakkelijk toegankelijk voor gebruikers. Kortingen en speciale offers bijvoorbeeld helpen de mobiele mogelijkheden. Uitgebreide in-store ervaring moedigt gebruikers aan om de app purchase optie te gebruiken.

Gebaseerd op locatie:

Bijna alle smartphone apparaten zullen in de toekomst GPS functies hebben; dit creëert aanzienlijke Ecommerce mogelijkheden voor mobiele Ecommerce. Een mobiel apparaat met GPS geeft retailers mogelijkheden om speciale korting pushes te versturen, en ook beloningen en flash sales. En dat in real-time gebaseerd op hun locatie.
Een app die traag functioneert wordt snel verwijderd. Een trage en ingewikkelde mobiele app wordt niet gebruikt en wordt vervangen door iets anders. De snelheid wordt beïnvloed door verschillende factoren, maar de belangrijkste zijn het dataverbruik en geode ondersteuning. Goede snelheid:
Gebruik de hiervoor genoemde tactieken terwijl je een Ecommerce app ontwikkelt. Een app kan snel functioneren met behulp van intelligente dataverdeling, waarbij data alleen wordt verzonden wanneer er iets verandert. Ook een goede hosting resources met een populaire hosting partner zal een groot verschil maken in de snelheid van de app.
Bekijk meer informatie over de Outsource Mobiele Applicatie Ontwikkeling, Mobiele Applicatie Specialist en iPhone app Ontwikkeling. De expertise van de auteur wordt echt gewaardeerd door kijkers.

No comments:

Post a Comment